RSS

20120220

arirang~

andai kata...
musik ini satu bicara...







후렴:
아리랑 아리랑 아라리요
아리랑 고개로 넘어간다.


Man's heart is like water streaming downhill;
Woman's heart is well water—so deep and still.

*****

 
macam biasa. ter excited jumpa music box. dan macam biasa, saya ter beli lagi.

arirang, i love the famous, seoul version one. kalau hari tu saya cari youtube, lagu music box granada boleh la tahan, tapi kali ni saya cadangkan, tak payahlah cari kat youtube. hihii~ ^_^"

kalau nak juga, this one boleh la tahan~

but still, of all, rangkap-rangkapnya menawan hati saya.
=)




nota kaki 1: dik, nak nakal biarlah bertempat. maaf bagi sesiapa yang sempat baca post sebelum ni~ =.=!

nota kaki 2: tengah fikir, boleh ke music box korea ni beat music box granada? kihkih~

nota kaki 3: verse "Young men's love is like pinecones seeming sound,
But when the wind blows, they fall to the ground."
ni pun macam best. haha~ >.<





maka biarkan...
aku memahami sepenuh rasa...

10 comments:

  1. rasenya music box granada hari tu lagi best.alunan dia lembut, nih tinggi alunan, kurang damai..

    =]

    mmg best kena hack blog, mendoakan yg terbaik.

    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju. tapi tengah fikir lagi mana lagi best~


      berani sungguh itu budak~
      =.=!

      Delete
    2. yang lama lagi best.tapi dah rosak kan? :p

      Delete
    3. dua2 pun best~
      =.=

      Delete
  2. -budaknakal&#39;12-20/2/12 14:38

    This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. =.=!

      dik, demam ya? bila apa?

      padan muka kena delete komen~
      lalalala~~

      Delete
  3. Anonymous23/2/12 00:31

    dulu datang sini sbb ade byk pos ttg Ro n de kids.. tp skrg dah xde... :(

    pos2 ttg jalan2 ni bes.. tp sedihnye sy x berapa minat jalan2.. jadi xleh nak enjoy bile bace.. :((

    harap boleh pos 1 2 ttg Ro yep!

    -masih menjadi peminat setia Ro-

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaaa~!
      >.<

      a'ah kan. lama tak cerita pasal Ro n kids. banyak cerita sebenarnya. 3rd gen kids dah besar2. hari tu Ryu n Rome jatuh bangunan. =.=

      insyaAllah nanti try cari masa post pasal mereka.
      =)

      psst: serius still tak tahu siapalah peminat setia Ro ni~

      Delete
    2. Anonymous27/2/12 00:24

      mak aih.. jatuh? ape cite diorg?

      hehe.. ye ke xtau? xpe lah.. nanti lama2 tau jugak :) rasa ade peluang nak jugak p main2 dengan Ro.. tapi xpe lah.. pos2 gambar pon dah cukup :)

      Delete
    3. nantikan ceritanya, insyaAllah~

      err, tak tau lagi selesa kot. selamatlah menjadi peminat setia Ro~ ^^

      Delete

(B)aja terbaik adalah yang berhikmah~

^frens^

 
Copyright ^(U)mbReLLa^ 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .