RSS

20111211

ulang bulan pertama~

dengan kuasamu...
mataku memandang...
sepenuh sayang
dia tercinta...



malas nak cerita sebenarnya. tapi tak apalah. a few facts~

1) hari ni mereka genap sebulan. 3 minggu boleh tahan lagi bersyukur duduk dalam kotak, lepas tu dah mula naik katil. amboi Ro.

2) the kids semua jantan. yea! abang long muka smart, abang ngah muka rock dan adik muka jambu. hauhau~ XD

3) the kids start menyusu sebaik sahaja keluar dari perut. start buka mata after a week. dan start jalan minggu ketiga. dan sekarang dah pandai lari-lari, lompat-lompat, jilat-jilat, gigit-gigit orang. amboi~

4) the kids ni suka sungguh tidur peluk-peluk. euww. jantan kot~! ^^"

5) Ro, memang seorang(?) ibu yang terbaik. serius.

6) mereka cinta saya. ya Allah, pinjamkan aku hingga ke akhirnya. pretty please? >.<

7) tengok gambar la pulak ya. ada soalan boleh roger. eheh~ =D




PRESENTING~

cinta pertama dan selama-lamanya: Rosella

abang long: Ryu
abang ngah: Rome
adik: Ray 2.0



3rd gen kids, selamat ulang bulan yang pertama.
kihkih~ XD 


Ro, Ray, Rome, Ryu~
Ryu~ paling smart kot~! ^^
Rome~ jangan kembang. kang akak disable komen lagi~

Ray~
Ray n Ryu~


Rome~


 

kalau tidur jangan wat comel macam tu boleh taaaakkkk? >.<

favourite pic. aaaaaa~ >.<


Ray 2.0. XD



muka mamai~


3 weeks in box, another week in bed! amboi.


pandang-pandang~
 


please note Ro's size. 10 kali ganda kottt~! >.<

ntah pe perasaan 'dibasuh' excretion. haha~

start playing wif mom!



bulu Ro memang tebal. maka tak pelik kalau mereka tenggelam/lemas dan tak jumpa cari breast~


jeleslah. Ro selalu peluk~


biasalah. gambar kekasih. kena penuh dalam fon~ XD




video
sedikit real life show. untuk peminat Ro and kids~ =)



nota kaki 1: purnama indah semalam, rupanya menjanjikan gerhana hari ini. indah yang semakin indah~

nota kaki 2: lepas ni tak tahulah bila akan update lagi. tatalah~ 




bukan bibir ini berbicara...
namun jiwa ini berbahasa...
dalam lamunan kuyakinkan...
kaulah teman kebahagiaan...

^frens^

 
Copyright ^(U)mbReLLa^ 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .